www.theymetjesus.com
           
www.theymetjesus.com
Häivähdys ikuisuudesta
Ian McCormack
Osa 2

Takaisin Suomen sivulle


Niinpä sanoin: "Jumala, on vain yksi henkilö, jonka takia todella haluan mennä takaisin, ja hän on äitini. Haluan kertoa hänelle, että se, mitä hän uskoo, on totta - että on olemassa elävä Jumala, että on taivas ja helvetti, että on ovi ja Jeesus Kristus on se ovi ja että voimme tulla vain hänen kauttaan." Kun sitten katsoin taas taakseni, näin äitini takana isäni, veljeni ja sisareni, ystäväni ja ison ihmisjoukon heidän takanaan. Jumala näytti minulle, että oli paljon muitakin ihmisiä, jotka myöskään eivät tiedä ja jotka eivät koskaan tietäisi, ellen voisi kertoa heille.

Kysyin: "Keitä kaikki nuo muut ovat?" Ja Jumala sanoi: "Jos sinä et palaa takaisin, monet näistä ihmisistä eivät saa mahdollisuutta kuulla minusta, koska monet eivät astu jalallaankaan seurakuntaan."

Sanoin: "Jumala, haluan mennä takaisin ja kertoa heille kaikille. Olen päässyt tänne kerran, en edes tiedä miten pääsin tänne, mutta voin varmasti saada selville. Olen päässyt tänne kerran - tiedän, että voin tulla tänne takaisin. Ja haluan olla varma, että pääsen takaisin.

Sanoin: "Jumala, kuinka palaan takaisin? Pimeyden tunnelin läpikö, takaisin ruumiiseeni? Miten voin mennä takaisin? En edes tiedä, kuinka tulin tänne." Ja Herra sanoi: "Jos palaat, sinun täytyy nähdä asiat uudessa valossa." Ymmärsin, että minun on nähtävä hänen silmiensä kautta, hänen rakkautensa ja anteeksiantamuksensa silmien kautta. Minun piti nähdä maailma niin kuin hän näki sen - ikuisuuden näkökulmasta.

Ja sanoin: "Jumala, kuinka palaan? En tiedä, miten mennä takaisin."
Hän sanoi: "Ian, kallista päätäsi…nyt tunnet, kuinka neste valuu pois silmistäsi … avaa nyt silmäsi ja katso."
Samassa olin takaisin ruumiissani.

Pääni oli kallellaan oikealle, ja toinen silmäni oli auki. Näin nuoren intialaisen lääkärin, joka piti kädellään oikeaa jalkaani koholla ja tökki jalkapohjaani terävällä instrumentilla. Hän etsi elonmerkkejä. Hän ei huomannut, että olin nyt elossa ja katsoin häntä. Ihmettelin, mitä kummaa hän oli tekemässä, ja sitten minulle valkeni: "Hän luulee, että olen kuollut!" Samassa lääkäri lopetti sen, mitä oli tekemässä, ja käänsi päätään kasvojeni suuntaan. Katseidemme kohdatessa kauhu levisi hänen kasvoilleen, kuin hän olisi juuri nähnyt aaveen. Veri pakeni miehen kasvoilta, ja hän valahti kalpeaksi kuin lakana. Hän miltei lensi säikähdyksestä selälleen.

Kauhistuneena pyysin Jumalaa antamaan minulle voimaa kallistaa päätäni vasemmalle ja katsoa toiselle puolelle. Kääntäessäni päätäni vasempaan näin ovensuussa sairaanhoitajia ja sairaala-apulaisia, jotka tuijottivat minua ällistyneinä ja peloissaan. Olin ilmeisesti ollut kuollut 15 - 20 minuuttia. Tunsin oloni heikoksi ja suljin silmäni, mutta avasin ne äkkiä varmistaakseni, että olin yhä ruumiissani. En ollut varma, katoaisinko jälleen vai en. Olin lopen uupunut. Suljin taas silmäni ja nukahdin sikeään uneen.

Loppusanat
Rukoilin Jumalaa sinä yönä ja pyysin, että hän parantaisi minut ja että pystyisin kävelemään ulos sairaalasta. Sinä yönä Jumala paransi minut täydellisesti ja teki mahdolliseksi sen, että kykenin kävelemään sairaalasta seuraavana päivänä. Koska käsitin, että koko elämäni oli muuttumassa pysyvästi, kysyin Jumalalta, mikä minusta oli tullut. Hän sanoi minulle, että olin uudestisyntynyt kristitty ja että hän halusi minun lukevan hänen Raamattuaan. En ollut ikinä lukenut Raamattua, enkä ollut koskaan kuullut uudestisyntymisestä. Seuraavan kuuden viikon aikana luin koko Raamatun. En ole enää koskaan ollut entiseni, ja uskon, että näin Herran Jeesuksen Kristuksen kirkastetussa muodossaan.

Olen seurannut Jeesusta Kristusta henkilökohtaisena Herranani ja Pelastajanani aina tästä 1982 sattuneesta kokemuksesta asti. Olen täällä Uudessa Seelannissa helluntaiseurakunnan pastori. Olen työskennellyt Borneon pääkallonmetsästäjien parissa ja pakolaisleireillä Kaakkois-Aasiassa. Olen toiminut pastorina seurakunnissa, ja vaimoni ja minä olemme käyneet 24 maassa kertomassa tätä todistusta.

Ian McCormarck