www.theymetjesus.com
            Finnish
www.theymetjesus.com
Ilmestyksiä Taivaasta ja Helvetistä seitsemälle kolumbialaiselle nuorelle

Ilmestykset Taivaasta
Osa 2

Takaisin Suomen sivulle


4. todistus

Taivasten Valtakunnassa näimme ihmeellisiä asioita, kuten Herran Sanassa on kirjoitettuna. 1Kor 2:9 "Mitä silmä ei ole nähnyt eikä korva kuullut, mikä ei ole ihmisen sydämeen noussut ja jonka Jumala on valmistanut niille, jotka häntä rakastavat."

Kun saavuimme Taivasten valtakuntaan, oli aivan loistavaa ja ihmeellistä nähdä niin monia asioita; niin monia suuria asioita, ja tuntea Jumalan kirkkaus. Se oli niin erityistä: paikka, jossa oli paljon lapsia. Voisimme sanoa, että siellä oli miljoonia lapsia.

Näimme eri-ikäisiä lapsia, Taivas oli jaettu eri osastoihin. Näimme jonkinlaisen vauvojen talon, jossa huolehdittiin 2-4 vuotiaista lapsista. Huomasimme myös että lapset Taivasten Valtakunnassa kasvoivat, ja siellä oli koulu, jossa lapsille opetetaan Jumalan Sanaa. Opettajat ovat enkeleitä, ja opettajat opettivat lapsille ylistyslauluja, ja kirkastamaan Jeesusta.

Kun Herra saapui, pystyimme näkemään Kuninkaamme suunnattoman ilon. Vaikkemme nähneet Hänen kasvojaan, näimme Hänen hymynsä, se täytti koko paikan. Kun Hän tuli, kaikki lapset juoksivat Hänen luokseen! Kaikkien noiden lasten keskellä näimme Marian, Herramme Jeesuksen Kristuksen maanpäällisen äidin. Hän oli kaunis nainen. Emme nähneet häntä kunniapaikalla, eikä kukaan ylistänyt häntä. Hän oli siellä kuten kuka tahansa muu nainen Taivaassa, kuten kaikki muutkin ihmiset Maan päällä, hänen piti voittaa pelastuksensa. Hänellä oli valkoinen kaapu ja kultainen vyö vyötärönsä ympärillä, ja hänen hiuksensa ulottuivat hänen vyötärölleen.

Maan päällä olemme kuulleet monien ihmisten palvovan Mariaa Jeesuksen äitinä, mutta tahdon kertoa sinulle, että Jumalan Sana sanoo: "Minä olen tie ja totuus ja elämä: ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani." (Joh 14:6) Ainoa sisäänkäynti Taivasten Valtakuntaan on Jeesus Nasaretilainen.

Huomasimme myös, ettei siellä ollut aurinkoa tai kuuta. Herran Sana kertoo meille Ilm 22:5 "Eikä yötä ole enää oleva, eivätkä he tarvitse lampun valoa eikä auringon valoa, sillä Herra Jumala on valaiseva heitä, ja he hallitsevat aina ja iankaikkisesti."

Näimme Herran kirkkauden. Mielestämme on vaikea selittää niitä kauhuja, jotka näimme Helvetissä, mutta on vielä vaikeampaa yrittää selittää niitä taivaallisia asioita, joita näimme, ja Luojamme täydellisyyttä. Kun olimme siellä, halusimme juosta ja nähdä kaiken. Pystyimme makaamaan ruohikolla, ja tuntemaan Jumalan kirkkauden. Se pehmeä vihellys; se pehmeä tuuli, joka hyväili kasvojamme, se oli jotakin ihanaa.

Keskellä taivasta näimme valtavan puhtaasta kullasta tehdyn ristin. Uskomme että tämä ei ollut epäjumalanpalvonnan symboli, vaan enemmänkin symboli sille, että Jeesuksen ristinkuoleman kautta meillä on pääsy Taivasten Valtakuntaan.

Jatkoimme Taivaassa kävelemistä. Oli mielenkiintoista kävellä Herran Jeesuksen Kristuksen kanssa. Siellä tiesimme varmasti kuka oli Jumala, jota palvoimme… Jeesus Nasaretilainen. Monet meistä maailman ihmisistä luulee, että tuolla jossain ylhäällä on Jumala odottamassa, että tekisimme synnin, jotta Hän voisi rankaista meitä ja lähettää meidät Helvettiin. Mutta tämä ei ole todellisuutta. Pystyimme näkemään Jeesuksen toiset kasvot, Jeesuksen, joka tahtoo olla ystävämme; Jeesuksen, joka itkee kun sinä itket. Jeesus on rakkauden, myötätunnon ja armon Jumala; Hän ottaa meidät käsiinsä auttaakseen meitä jatkamaan pelastuksen tiellä.

Herra Jeesus salli meidän myös tavata erään raamatunhenkilön. Tapasimme kuningas Daavidin, sen kuninkaan, joka on mainittu kirjoituksissa. Hän oli komea mies, pitkä, ja hänen kasvonsa heijastivat Jumalan kirkkautta. Ainoa asia mitä hän teki koko aikana kun olimme Taivasten Valtakunnassa, oli tanssiminen, tanssiminen, tanssiminen ja kaiken kunnian antaminen Jumalalle.

Niille, jotka lukevat tätä todistusta, tahdon kertoa että Jumalan Sanassa on sanottu Ilm 21:27 "Eikä sinne ole pääsevä mitään epäpyhää eikä ketään kauhistusten tekijää eikä valhettelijaa, vaan ainoastaan ne, jotka ovat kirjoitetut Karitsan elämänkirjaan." Ja tahdon myös kertoa sinulle, että ainoastaan rohkeat tarttuvat mahdollisuuteen päästä Taivasten Valtakuntaan

Jumala siunatkoon teitä.5. todistus

(2Kor 5:10) Sillä kaikkien meidän pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa."

Taivasten Valtakunnassa näimme Uuden Jerusalemin, josta raamattu kertoo Joh 14:2 "Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa?" Pystyimme näkemään kaupungin ja menemään sinne. Se on todella ihana kaupunki! Jeesus meni sinne valmistamaan meille asuinsijaa.

Kaupungissa näimme että jokaisessa kartanossa tai talossa oli omistajan nimi kirjoitettuna talon eteen. Tämä kaupunki ei ole vielä asutettu, mutta se on valmiina meitä varten. Saimme mennä talojen sisälle ja nähdä ne sisältäpäin. Mutta myöhemmin kun lähdimme kaupungista, unohdimme asiat, jotka näimme, nuo muistot otettiin meiltä pois. Kuitenkin pystymme muistamaan että talojen pylväät oli päällystetty jalometalleilla, ja niihin oli kiinnitetty monia erilaisia jalokiviä. Niissä oli myös puhdasta kultaa.

Tuossa kaupungissa oleva kulta on kuten Raamattu sen kuvailee. Se on melkein läpinäkyvää ja niin kiiltävää. Maanpäällistä kultaa ei voi verrata Taivaan kullan kimallukseen ja kauneuteen.

Tämän jälkeen meidät vietiin paikkaan, jossa oi paljon astioita. Noiden astioiden sisällä oli kristallisoituneita kyyneliä. Ne olivat kyyneliä, joita Jumalan pojat olivat vuodattaneet Maan päällä. Ne eivät olleet valituksen kyyneliä, vaan kyyneliä, joita ihmiset vuodattivat ollessaan Jumalan läsnäolossa: katumuksen ja kiitollisuuden kyyneliä. Jumala pitää näitä kyyneliä kallisarvoisena aarteena Taivaassa, aivan kuten Ps 56:9 mainitaan. "Sinä olet lukenut minun pakolaispäiväni; pane leiliisi minun kyyneleeni, ovathan ne sinun kirjassasi."

Tulimme myös paikkaan, jossa monet monet enkelit olivat. Vaikka näimmekin Taivaassa monia erityyppisiä enkeleitä, tässä paikassa oli vain yhden tyyppisiä erikoisia enkeleitä. Näimme että Jeesuksella oli tietty enkeli jokaista varten. Hän näytti myös, että tämä enkeli tulisi olemaan lähellä meitä koko olemassaolomme ajan. Hän esitteli meidät enkeleille, jotka oli määrätty meitä varten. Pääsimme näkemään heidän piirteensä, mutta Jumala sanoi meille, ettemme saisi paljastaa näitä asioita muille. Luimme Ps 91:11 "Sillä hän antaa enkeleilleen sinusta käskyn varjella sinua kaikilla teilläsi."

Tulimme paikkaan, jossa oli monia kaappeja, ja niiden sisällä oli monenlaisia kukkia. Jotkut kukat olivat auki, kauniita ja säteileviä. Mutta muut olivat nukahtaneen näköisiä, ja jotkut olivat jopa kuihtuneita. Kysyimme Jeesukselta mikä noiden kaikkien kukkien merkitys oli. Hän vastasi: "Jokaisen teidän elämänne on kuten yksi noista kukista." Hän otti yhden säteilevän kukan ja sanoi: "Tämä kukka näyttää missä kunnossa teidän yhteytenne on Minuun." Hän jätti sen kukan ja otti toisen, joka oli nuukahtanut. Hän sanoi: "Katsokaa, tämä ihminen on surullinen, koska heillä on koettelemuksia tai vaikeuksia. Jokin tässä elämässä häiritsee yhteyttä Minun kanssani. Tiedättekö mitä Minä teen näille kukille kun ne ovat nuukahtaneita, ja tahdon tehdä niistä taas loistavia ja terveitä?" Hän otti kukan käsiinsä ja sanoi: "Annan kyyneleideni valua niiden ylle ja nostatan ne taas pystyyn." Näimme kuinka voimallisella tavalla kukka alkoi saada elämäänsä takaisin ja nousi pystyyn, ja sen värit alkoivat taas näkyä.

Sitten Hän otti yhden nuukahtaneista kukista, heitti sen tuleen ja sanoi: "Katsokaa, tämä ihminen on tuntenut minut, mutta hän lähti pois luotani. Nyt hän kuolee ilman minua ja hänet heitetään tuleen." (Joh 15:5-6)

Kun lähdimme siitä paikasta, näimme kaukana hyvin kauniin linnan. Kukaan ei tohtinut lähestyä linnaa, ja uskomme että se oli se, josta kirjoitukset kertovat Ilm 22:1 "Ja hän näytti minulle elävän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta." Uskomme, että linna oli luultavasti lähellä Jumalan valtaistuinta ja läsnäoloa.

Kun koimme kaikkia näitä asioita Taivasten valtakunnassa, meillä oli niin paljon iloa sydämissämme, meillä oli rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen. (Fil 4:7) Ymmärsimme kuten on kirjoitettu 1Pie 1:4

"turmeltumattomaan ja saastumattomaan ja katoamattomaan perintöön, joka taivaissa on säilytettynä teitä varten."6. todistus

(Luuk 22:30) "Niin että saatte syödä ja juoda minun pöydässäni minun valtakunnassani ja istua valtaistuimilla ja tuomita Israelin kahtatoista sukukuntaa."

Tuossa loistavassa paikassa Jumala salli meidän nähdä mitä kauneimman vastaanottohallin, mitä koskaan olisimme voineet kuvitella olla olemassa koko universumissa. Näimme valtavan valtaistuimen, jossa oli kaksi tuolia puhtaasta kullasta ja jalokiviä, joita ei ole olemassa Maan päällä. Valtavan valtaistuimen edessä oli pöytä, jolla ei ollut loppua, ja sen päällä oli valkoinen pöytäliina. Se oli niin valkoinen, ettemme voineet verrata sitä mihinkään Maan päällä.

Kaikenlaisia loistavia ja hienostuneita ruokia oli laitettu pöydälle. Näimme appelsiinin kokoisia viinirypäleitä, ja Herra Jeesus Kristus antoi meidän maistaa joitakin niistä. Muistamme vieläkin niiden maun, ja se oli jotain niin ihanaa! Veljeni ja ystäväni, et voi kuvitella kaikkia niitä asioita, jotka ovat valmiina Taivasten Valtakunnassa ja mitä Jumala on jo valmistanut sinulle.(1Kor 2:9)

Herra antoi meidän nähdä myös pöydällä olevaa leipää, "mannaa". Tämä oli Jumalan leipää, josta kirjoituksissa lukee. Meidän sallittiin nauttia sen mausta monen muun asian lisäksi, joita ei ole Maan päällä.

Nämä asiat odottavat meitä, kuten se haurastumaton perintö Taivasten valtakunnassa. Tulemme nauttimaan joistakin ihmeellisen loistavista ja herkullisista ruuista, kun perimme Taivasten Valtakunnan. olimme ihmeissämme siitä, että tuolit oli asetettu pöydän molemmille puolille. Näihin kauniisiin tuoleihin oli jokaiseen kirjoitettu nimi. Pystyimme selvästi lukemaan omat nimemme noissa tuoleissa, mutta meidän nimemme eivät olleet samoja, kuin maanpäälliset nimemme. Ne olivat uudet nimet, joita kukaan muu ei tiennyt, paitsi me itse. (Ilm 2:17)

Se mitä oli kirjoitettu Jumalan Sanaan yllätti meidät: "Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuna taivaissa." (Luuk 10:20)

Siellä oli paljon tuoleja! Siellä on tarpeeksi tilaa kaikille, jotka tahtovat tulla Taivasten Valtakuntaan. Siellä oli myös tuoleja, jotka otettiin pois pöydän äärestä. Se tarkoittaa sitä että jotkut miehet ja naiset väsyivät palvelemaan Jumalaa, ja heidän nimensä pyyhittiin pois Elämän Kirjasta, ja heidät poistetaan Karitsan hääaterialta.

Herra salli meidän nähdä raamatunhenkilöitä, ihania pyhiä, joista olemme lukeneet Raamatusta. Yllätyimme nähdessämme Aabrahamin. Aabraham oli vanhus, mutta ei olemuksessaan tai kehossaan. Hän oli vanhus viisaudessa, joka hänellä oli. Aabrahamin hiukset olivat täysin valkoiset, mutta jokainen hius oli kuin lasihehkulanka tai timanttilanka.
 Mikä yllätti meidät eniten, oli se, että hän oli vielä nuorempi kuin me olemme. Taivaassa kaikki me tulemme olemaan nuoria. Olimme yllättyneitä myös hänen sanoistaan. Aabraham kertoi meille jotain, mitä emme koskaan tule olemaan. Hän toivotti meidät tervetulleiksi Taivasten Valtakuntaan ja kertoi meille, että olisimme pian tuossa paikassa, koska Jeesus tulisi pian takaisin.


*****
Takaisin Suomen sivulle