TheyMetJesus
 

www.theymetjesus.com
           Finnish
Kristus ilmestyi puussa
C-S. K
Suomennos Pentti

Valokuva joka kuvaa Kristuksen ilmestymistä eränä talvipäivänä.

Sain kopion kuvasta vuonna 1968 vieraillessaan eläkkeellä olevan naislääkärin luona. Hän kertoi minulle tarinan kuvasta. Tämä nainen oli sanonut Herralle Jeesukselle: "Jos saan nähdä sinut, silloin haluan uskoa sinuun."

Jonkin ajan kuluttua, kun hän oli ulkona aurinkoisena talvipäivänä, näki hän puun joka oli erittäin kaunis. Kun lumi säteili auringonpaisteessa, hän otti valokuvan puusta.

Kun hän myöhemmin tuli noutamaan valokuvia, virkailija sanoi että siellä oli jotain outoa eräässä kuvassa. Kun hän katsoi kuvaa, silloin hän näki siinä Jeesuksen. Mutta Hän oli kuvassa ylösalaisin.

Jos katsot tätä kuvaa, niin siellä on puu vasemmalla, keskellä näet Jeesuksen ylösalaisin.  Hän ja koko kuva on yliluonnollinen.

Ylösalaisin, kuvasta näkee Jeesuksen. Kuva on tilannekuva. Monet näkevät Jeesuksen heti, kun taas toisilla saattavat kestää jonkin aikaa ennen kuin näkevät Hänet.

En ole löytänyt mitään tietoja siitä, kuka nainen oli, tai mitään muuta kuvaan liittyvää. Te jotka näkevät kuvan, jos tiedät jotain kuvasta tai muuta siihen liittyvää, olisi erittäin mielenkiintoista jos voisitte ottaa minuun yhteyttä.
Kuva otettiin vuonna 1932 Ruotsissa. Kortti oli tunnettu kristittyjen keskuudessa tuolloin.

Kiitos! / Carlos

webmaster@theymetjesus.com