www.theymetjesus.com
Finnish
           
www.theymetjesus.com
Jumalallinen Ilmestys Helvetistä
Mary Kathryn Baxter

Osa 2

Takaisin Suomen sivulle


Kuuntele sanoi Jeesus. Sinulla on kaikki aistit tallella helvetissä. Ne aistit mitä sinulla oli eläessäsi, ne ovat vielä voimakkaampia täällä. Herra sanoi, kuuntele tätä miestä.
Mies alkoi lausua raamatun sanoja toistensa jälkeen. Jeesus sanoi hänelle suurella rakkaudella, rauhoitu ole hiljaa. Mies hiljeni välittömästi ja kääntyi hitaasti Jeesuksen puoleen. Miehen sielu oli tämän olemuksen sisällä ja hän sanoi Jeesukselle;

- Nyt tahdon saarnata koko totuuden kaikille ihmisille. Anna minun mennä kertomaan muille ihmisille tästä kauheasta paikasta. Kun elin maan päällä, en uskonut helvetin olemassaoloon. Saarnasin ettei helvettiä ole. En myöskään uskonut että sinä tulisit takaisin. En ollut samaa mieltä ihmisten kanssa seurakunnassa. En pitänyt kenestäkään joka oli erilainen rodultaan, väriltä tai ulkonäöltään. Sain aikaan sen että monet kääntyivät pois Sinun sanastasi. Muodostin omat käsitykseni taivaasta ja helvetistä, oikeasta ja väärästä. Oi Jumalani, saaton monet harhaan. Aiheutin sen että monet kompastuivat Sinun Pyhän sanasi edessä vaikka tiesin sen. Herra, minä otin rahaa köyhiltä. Oi Jumalani, päästä minut ulos täältä, sieluni on kovassa tuskassa. Enkö ole maksanut riittävästi jo synneistäni. Tahdon tehdä oikein nyt, en tule enää ottamaan rahaa kirkosta vaan nyt teen parannuksen. Tahdon rakastaa kaiken rotuisia ihmisiä.

Jeesus sanoi;
- Sinä halveksit Jumalan Pyhää Sanaa, valehtelit toisille tietäväsi totuuden. Kuitenkin sinä tiesit mikä todella oli totuus. Elämän hyvä oli sinulle tärkeämpi. minä jopa tulin luoksesi henkilökohtaisesti saadakseni sinut kääntymään takaisin, mutta sinä et kuunnellut. Sinä kuljit omaa tietäsi, paha oli sinun Jumalasi. Ystävä, sinä tiesit totuuden, mutta et tehnyt parannusta ja kääntynyt Jumalan puoleen. Minä olin siinä koko ajan ja odotin että todella tekisit parannuksen ja kääntyisit minun puoleeni ja lopettaisit synnin teon, ja mitä muuta teitkään. Jumalan tuomio on julistettu. Tahdoin että olisit kääntynyt, mutta et tehnyt.
Suru oli Jeesukseen kasvoissa kun kävelimme pois tämän sielun luota joka saarnasi helvetissä.

Kuljimme taas polkua pitkin. Joka puolelta ojennettiin käsiä Jeesusta kohti ja pyydettiin armoa. Heidän äänensä paljasti kauheaa tuskaa. Heidän kätensä olivat mustat ja harmaita tulesta, ei elämää, ei verta, ei lihaa, eikä sisäelimistöä vaan kaikki oli harmaata ja palavaa.
Minun sisimpäni huusi; Sinä maa, tee parannus, tee parannus totuudessa synneistäsi Jumalan edessä. Huuto ja valitus kuuluivat kaikkialta, miten kauheata olla kadotettuna helvetissä. Luurankomaiset kädet ojentuivat joka puolelta kohti Jeesusta siinä kun kävelimme tulikuoppien ohitse. Sielut huusivat hallitsematonta huutoa armoa pyytäen.

Oi Jeesus, anna minulle voimaa jatkaa, huudin.
Jeesus sanoi;
- Minun Sanani on totta. Jos ihmiset eivät tee parannusta synneistään ja pyydä minua tulemaan heidän sydämeensä ja pelastamaan sielunsa ja totisesti kääntymään minun puoleeni, niin he joutuvat hukkaan ja tulevat tänne kauhuun. Heidän täytyy tunnustaa syntinsä ja tulla luokseni. Minä olen uskollinen ja vanhurskas enkä heitä heidät ulos.

Me pysähdyimme erään tulikuopan eteen. Kuulin sieltä naisen äänen. Herra kääntyi hänen puoleensa kun tämä nainen huusi hänelle. Kaikki tuntui minusta niin kauhealta ja tunsin sellaista surua kaikkien sielujen puolesta, että tuskin jaksoin seisoa. Oi Jeesus, miten kauheata on olla helvetin tuskassa. Tämä nainen seisoi synnin tulessa joka peitti koko hänen ruumiinsa. Tulta leimahti ulos kun hän ojensi kätensä kohti Jeesusta, päästä minut ulos, hän huusi. Oi Jumalani, hänen jalkansa olivat täynnä matoja ja kuollutta lihaa, samoin kuin niillä toisilla sieluilla joita olin nähnyt.

Jeesus sanoi;
- Nainen, sinä olet saanut mahdollisuuden toisensa jälkeen tehdä parannusta. Sinä kovetit sydämesi kohti Jumalaa ja teit sitä mikä parhaiten sopi sinulle. Kaipuu elämän hyvään oli sinulle tärkeämpää kuin yhteys Jumalaan.
Jeesus sanoi minulle.
- Jokainen sielu helvetissä on saanut mahdollisuuden ottaa minut vastaan sydämeensä. Monet ovat kuulleet evankeliumin kerta toisensa jälkeen. Kaikki ne jotka ovat tällä alueella helvetissä, ovat kuulleet evankeliumin.

Jeesus jatkoi. Ihmisten täytyy saada kuulla evankeliumi, tehdä parannus synneistään ja tunnustaa ne taivaan Isälle Minun Nimessäni. Minä olen ottanut kuoleman ja Tuonelan avaimet Saatanalta. Tulkaa Minun luokseni ja pelastukaa tästä pahasta paikasta. Jokaisella huorin tekijällä on paikka tulimeressä, jos he eivät tee parannusta ja tule Minun luokseni.

Tämä nainen oli tehnyt syntiä monen miehen kanssa ja saanut monet perheet hajoamaan, sittenkin Minä rakastin häntä. Olisin antanut hänelle anteeksi jos hän olisi kääntynyt puoleeni. En tullut maailmaa tuomitsemaan vaan että ihmiset saisivat anteeksi ja pelastuisivat synneistään. Ainoastaan Minulla on valta antaa synnit anteeksi. Monet oli lähetetty kertomaan tälle naiselle, että hän tulisi tehdä parannus siitä elämästä mitä hän eli, vaan ei hän heitä kuunnellut. Nuorena naisena Minä häntä kutsuin. Kyllä hän teki paljon väärin, mutta olisin antanut hänelle anteeksi jos hän olisi Minua kuullut. Minun vereni vuosi Golgatalla niin että hän voisi puhdistua synneistään, vaan ei hän kuunnellut.

Rakas Herra, sanoin, kun jatkoimme eteenpäin jättäen tämän naisen palamaan tulessa. Miten hirvittävä on joutua helvettiin ikuisesti. Eivätkö ihmiset ymmärrä että heidän sielunsa elää ikuisesti.
Herra sanoi, että Saatana ei halua maailman tietävän helvetin olemassaolosta, mutta siitä tullaan kertomaan, sanoo Herra. Se on julistettava koko maailmalle.

En ole koskaan elämäni aikana voinut kuvitella helvettiä sellaiseksi kuin nyt olen sen nähnyt ja kokenut. Kysyin Jeesukselta; Milloin tulee maailman loppu?
Hän vastasi,
- Ainoastaan Taivaan Isä tietää milloin maailman loppu tulee.
Nöyrästi kuulin Jeesuksen sanovan; Rauhoitu ole hiljaa. Jumalan voima tuli ylleni ja kaaduin Jeesauksen viereen. Tunsin nöyryyden ja syvän rakkauden pursuvan Herrasta. Lapseni Hän sanoi. Nyt on aika mennä kotiin, huomenna tulemme takaisin toiseen osastoon.
Kotona minä huusin ja itkin kun muistelin helvetin kauhuja. Päivän aikana rukoilin johdatusta, miten välittäisin tämän maailmalle.


S
euraavana yönä Herra ilmestyi ja menimme jälleen helvettiin. Kävelimme monen tulikuopan ja monen sielun ohitse joiden kanssa olimme keskustelleet aikaisemmin. Nyt kun kerron tämän sinulle. Ystävä, haluan vain muistuttaa että tämä kaikki on todellista. Sillä aikaa kun kerron tämän, on siellä palavia sieluja helvetin tulessa. He tuntevat tulen, madot, kivun ja tuskan. Heidän huutonsa täyttää minut surulla. Ne sielut joiden kanssa olen keskustellut, he ovat todellisia. He ovat eläneet elämänsä täällä maan päällä. Rukoilen että tämä todistus saisi koskettaa sydäntäsi. Rukoilen että elämäsi tulisi muuttumaan kun saat tietää tämän helvetistä.

Tulimme seuraavalle kuopalle. Jeesus puhui naisen kanssa joka seisoi tulessa.
- Elämäsi aikana kutsuin sinua seuraamaan minua, jotta saisit oikean Jumalasuhteen sydämeesi. Antaisit toisille anteeksi, olisit kiltti ja ystävällinen, rakastaisit totuutta ja eläisit oikeudenmukaisesti. Tulin luoksesi monesti öisin kertoakseni sinulle rakkaudestani, yrittäen saada sinut Minun rakkauteeni pyhän Henkeni kautta. Sanoit seuraavasi Minua. Sinun suusi sanoi rakastavan Minua, vaan et tehnyt sitä sydämestäsi. Lähetin myös muita luoksesi saadakseni sinut kääntymään ja tekemään parannusta synneistäsi. Halusin käyttää sinua tuomaan monia elävän Kristuksen luokse. Sinä halusit maailman minun sijastani.

Herra jatkoi keskustelua hänen kanssaan, kertoi miten Hän oli antanut aikaa hänelle, kutsunut häntä, miten Hän oli lähettänyt henkilöitä jotka olivat profetoineet hänelle. Mutta hän oli kovettanut sydämensä Herralle.
Nainen puhui Jeesuksen kanssa.
Jeesus vastasi;
- Nainen, sielusi on edelleen täynnä valhetta ja syntiä. Kyllä minä sinut kutsuin, vaan et kuunnellut. Kirkon jäsenyys ei vie sinua taivaaseen vaan sinun täytyy uudestisyntyä pyhän Hengen kautta. Et voi tulla taivaaseen jos sinulla on syntiä elämässäsi. Sinulla oli paljon syntiä mutta et tehnyt parannusta. Sait monet kompastumaan Minun Sanaani. Et antanut muille anteeksi mitä he olivat tehneet sinulle. Sinä teeskentelit uskovaisten ja seurakunnan edessä että rakastit ja palvelit Minua, mutta muualla olit hävytön, valehtelit ja varastit. Elit hedelmättömään elämän. Annoit tilaa harhademoneille ja nautit kaksoiselämästäsi.

Kun Kristus puhui hänen kanssaan, ymmärsin että hän oli elänyt kaksoiselämää maan päällä. Hän oli valehdellut ystäville. Hän ei koskaan ollut antanut sydäntään Jeesukselle.
Jeesus jatkoi keskustelua hänen kanssaan.
- Et kuunnellut Minun säälivää Henkeäni. Monet ihmiset tulivat luoksesi, tuomitsit heidät ulkonäön mukaan. Mutta sinä olit kova heitä kohtaan. Tunsit Herran tiet ja ymmärsit, ja kuitenkin elit kaksoiselämää.
Näin Herra puhui tälle sielulle helvetin liekeissä. Ei näyttänyt siltä että Herralla olisi ollut kovin paljon sääliä tätä sielua kohtaan koska hän oli kerta toisensa jälkeen hyljännyt Herran Sanan. Lähdimme pois tämän sielun luota.

Jeesus sanoi; Viimeisinä päivinä monet luopuvat uskosta ja antautuvat vieraiden henkien kuljettaviksi ja palvelevat syntiä. Hän sanoi; Lähde heidän keskeltään ja erottaudu Herralle. Valitse tänään ketä haluat palvella.

Seuraavan kuopan luo oli samanlainen näkymä. Tunsin kuoleman tuoksun. Tässä paikassa oli valtava melu. Tämä sielu alkoi keskustella Jeesuksen kanssa. Tämä oli nainen ja hän puhui Jumalan Sanaa.
- Rakas Herra, miksi hän on täällä, kysyin?

Nainen jatkoi;
Jeesus on tie, totuus ja elämä…Jeesus on maailman valkeus, seuratkaa Häntä. Hän rakastaa sinua ja haluaa että pelastuisit, tule Hänen luokse.
Ajattelin; Minkä takia tämä nainen on täällä helvetissä saarnaamassa Jumalan Sanaa?
Eräs demoni saapui ja käski hänen olla vaiti. Myös muualta kuului ääniä jotka käskivät hänen lopettaa. Sanoin Herralle; Minkä takia tämä nainen on täällä?

Jeesus sanoi;
- Kuuntele lapseni. Tämä naisen minä kutsuin kun hän oli kolmekymmentä vuotias, saarnaamaan Jumalan Sanaa, ja olla evankeliumin todistaja. Herra jatkoi kertoen miten tämä nainen oli ollut uskollinen kutsulle ja saarnasi ympäri maailmaa Herran palveluksessa. Hän kertoi myös hänen pyhyydestään ja miten hän oli uskollinen kodilleen vuodesta toiseen.

Kuuntele ja tarkkaa mitä Jumalan Henki sanoo seurakunnalle;
- Eränä päivänä kun tämä nainen oli saarnaamassa tuli hänelle tieto että hänen miehensä oli ollut uskoton hänelle. Mies pyysi vaimoltaan anteeksi tekojaan. Hän oli joutunut sieluvihollisen kiusaamaksi ja antanut periksi. Tämä nainen tunsi Jumalan Sanan, hän tiesi että on annettava anteeksi, mutta hän ei antanut anteeksi miehelleen.
 Mies meni seurakuntaan ja tunnusti syntinsä ja teki parannuksen. Kuitenkaan nainen ei antanut hänelle anteeksi, eikä kääntynyt Herran puoleen pyytämään apua. Mies teki väärin tehdessään syntiä, mutta tämä nainen oli tietoinen Jumalan Sanasta, ja tiesi että on annettava anteeksi, huolimatta siitä mistä kiusauksesta on kysymys. Katkeruus sai otteen hänen sydämessään. Hän ei koskaan antanut sitä minulle sanoi Jeesus. Päivä päivältä hänestä tuli vain katkerampi ja hän sanoi sydämessään; Tässä minä palvelen Herraa ja mieheni juoksee selkäni takana, tämä ei voi olla oikein.

Herra sanoi;
- Minä yritin saada hänen antamaan taakkansa minulle, mutta sitä hän ei tehnyt. Monta kertaa yritin puhua hänelle, mutta hän ei kuunnellut. Hänen sydämensä katkeroitui yhä enemmän ja paljon syntiä tuli elämään, ajatukset murhasta saivat sijaa ja rakkauden tilalle tuli vihaa. Eräänä päivänä hän oli niin vihainen että hän tappoi miehensä ja tämän toisen naisen. Saatana otti hänet täysin haltuunsa ja hän teki itsemurhan.

Katselin tätä kadotettua sielua helvetin liekeissä ja kuuntelin hänen puhettaan. Hänen huutonsa oli niin surullista kun hän huusi Jeesukselle; Nyt haluan antaa anteeksi, päästä minut pois, päästä minut pois, nyt tahdon totella sinua Jumala. Niin kun näet, minä saarnaan Sinun sanasi helvetissä. Ajoittain demonit tulevat vaivaamaan minua sen tähden että saarnaan Sinun sanaasi helvetissä. He vaivaavat minua tuntikausia. Minun tuomio on ankarampi koska julistan Sinun sanaasi.
Surumielin kävelimme pois. Jeesus katsoi ylös ja huusi; Isä meidän, Isä meidän, armahda.

Tee parannus sinä maa kaikista elämän synneistä. Te lapset, älkää käyttäkö huumeita, kutsukaa Herraa Jeesus Kristus avuksenne sekä vapauttajaksenne. Herralla o paljon enkeleitä jotka Hän voi lähettää avuksenne. Älä käytä sellaista joka voi vahingoittaa ruumistasi. Kutsu Herraa, hän kuuntelee ja vastaa. Sinun tulee tuntea totuus ja totuus tekevät sinut vapaaksi. Jeesuksessa Kristuksessa on toivo, Hän rakastaa sinua.

Ystävä, juuri nyt tunnen että Herran haluaa minun rukoilevan;

"Rakas Herra Jeesus, rukoilen juuri nyt armoa ja voimaa ihmisille vaeltaa eteenpäin kanssasi Herra Jeesus Kristus. Rukoilen niitten puolesta jotka ovat pimeydessä että he kääntyisivät valoa kohti, Rukoilen että vapauttava voima Pyhässä Hengessä muuttaa runnellut ihmiset. Rukoilen että elävän Jumalan Henki avaa heidän silmänsä niin että he näkevät ja palaavat takaisin sinun luoksesi Herra Jeesus. Rukoilen Isä että vuodatat Hengen voitelun jotta monet tulisivat vapaiksi. Rukoilen että tämä leviää ympäri maailman, niin että monet tulevat Sinun luoksesi ja pelastuvat."

Sinä joka luet tämän, jos et ole uudesti syntynyt, pyydä Herra Jeesus tulemaan sydämeesi. Rukoile että Herra Jeesus antisi sinun syntisi anteeksi. Rukoile että Herra Jeesus pelastaisi sinun sielusi ja puhdistaisi sinut kaikista synneistäsi Jeesuksen veressä. Pyydä Häntä vahvistamaan ja johdattamaan sinua. Rukoilen puolestasi Jeesuksen valtavassa Nimessä, aamen.


M
enimme taas uudelleen helvettiin. Edessämme näin valonkajahduksia, se oli karmeaa keltaista valoa. Päämääränä oli eräs saastainen osuus täällä helvetin vasemmalla puolella. Niin kauas kuin saatoin nähdä oli siellä monenlaista toimintaa. Jeesus sanoi että olemme helvetin ytimessä.
Jeesus sanoi;
- Jos minun kansani joka on kutsuttu Minun Nimessäni haluavat nöyrtyä, rukoilla ja kääntyä pois pahoilta teiltään. Silloin minä kuulen taivaasta ja parannan heidän maansa ja ruumiinsa.
On olemassa taivas ja helvetti. Ihmiset, herätkää, totelkaa evankeliumi ja eläkää vanhurskaasti. Nämä asiat ovat todet. Muistakaa että ainoastaan ne joiden nimet on kirjoitettu Karitsan kirjaan, tulevat taivaaseen.

Ensimmäiseen paikkaan mihinkä tulimme helvetin ytimeen. Tämä oli erään tumman kukkulan luona erässä nurkassa. Tämä oli pyöreän muotoinen alue. Kun seisomme siinä, Jeesus alkoi puhua kanssani;
- Rauha sinulle. Tulen näyttämään sinulle monia asioita tyttäreni, joista on kerrottava maailmalle.  Me olemme nyt helvetin ytimessä. Nämä asiat jotka nyt tapahtuvat, tulee jatkumaan kunnes kuolema ja tuonela heitetään palavaan mereen. Edessämme on paljon surua, murhetta ja pahaa. Kuuntele, sen mitä saat kuulla on totta.

Ottakaa varoituksesta vaari te sanan julistajat, nämä ovat todellisia ja uskottavia merkkejä. Herätkää te evankelistat ja Sanaani julistajat. Kaikki te jotka olette saaneet Herralta kutsun julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta.

Jeesus puhui voimakkaasti ja täynnä auktoriteettia kun hän puhui tämän minulle.

Täällä minä näin pieniä tummia olentoja jotka marssivat ympäri jotain. Kävelimme lähemmäksi, ja kysyin Herralta mitä tämä on. Ystävät, tunsin sellaista pelkoa jota en ole aikaisemmin kokenut. Ihmettelin, mitä tämä on.
Jeesus ymmärsi ajatukseni ja sanoi;
- Kuuntele mitä Jumalan Henki sanoo seurakunnalle. Täällä on eräs sielu kaiken tämän keskellä, tule niin näytän paremmin.
Nyt olimme "ilmassa" kaiken tämän yläpuolella. Näin jotain joka oli ruumisarkun näköinen. Tämä on ehkä sinulle järjetön, vaan tämä on se mitä näin ja se on totta.
Näin nämä pienet tummat olennot marssimassa ympäri ruumisarkkua. Kansi oli poistettu ja arkun sisällä oli luurangonnäköinen olio, sellainen kuin olin aiemmin nähnyt.

Veljet ja sisaret, nämä demonit ahdistivat tätä sielua joka oli arkussa. Tämä oli miehen sielu. Tämä sielu huusi niin että huuto kaikui kautta helvetin. Ei toivoa eikä rakkautta. Toivottomuus tuskassa ja kivussa oli saanut aikaan se että tämä sielu ei ollut tietoinen ajasta ja paikasta. Avun ja armahduksen huuto kaikui kautta helvetin.

Oi Herra Jeesus, minä sanoin. Etkö voi päästä häntä ulos, näin kauhea oli tämän sielun huuto.
Jeesus sanoi, rauhoitu.
Mies katseli Jeesusta ja alkoi pyytää armoa. Minun Herrani, minun Herrani, päästä minut pois. Ole armollinen sielulleni, olen ollut täällä niin kauan.

Jeesus sanoi minulle;
- Tämä sielu oli sanan julistaja. Hän palveli minua täydestä sydämestä ja toi monia ihmisiä luokseni. Monet heistä palvelevat yhä minua. Surulla Jeesus sanoi nämä sanat. Minun sanani tarkoittaa sitä mitä se sanoo, ole Pyhä sillä minä olen Pyhä. Sanani sanoo; Pidä minun sanani ja rakasta veljiä. Tyttäreni, lihan himo ja rikkauden halu, johti tämän sielun harhaan. Elämänsä loppuaikoina hän antoi Saatanan ohjata elämänsä sijastani. Hänellä oli iso kirkko, upea auto ja suuret talot. Hän alkoi varastaa uhri rahoista ja saarnasi valhetta, vaikka hän tiesi totuuden.

Oi Herra, tunsin sellaista surua ja myötätuntoa tätä sielua kohtaan. Kuulin miten hän valitti niin säälittävästi.
- Jeesus sanoi että hän puhui sekä totta että valhetta. Hän ei sallinut minut oikaista häntä. Lähetin monia henkilöitä hänen luokseen niin että hän tekisi parannuksen ja saarnasi totuutta, mutta hän ei sitä tehnyt. Hän tunsi todellisen evankeliumin Jeesuksesta Kristuksesta, mutta hän rakasti leveää elämää ja ihmisten kunniaa enemmän kuin elämää Herran kanssa.
Hän tiesi ettei tulisi saarnata muuta kun totuutta. Lopuksi hän sanoi että Pyhä Henki on valehtelija. Hän sanoi että sinä voit olla juoppo ja kuitenkin tulla taivaaseen ilman parannuksen tekoa. Synti sai paljon tilaa hänessä, eikä hän tehnyt parannusta. Hän sanoi että Jumala ei lähetä sinua helvettiin, Jumala on liian hyvä sellaiseen. Hän sai aikaan sen että monet luopuivat Jumalan Sanasta. Hän sanoi että ei hän minua tarvitse, koska hän oli niin kuin Jumala. Hän sanoi myös alkavansa pitämään seminaareja tämän kaltaisesta opetuksesta. Minun Pyhää Sanaani hän polki jalkojansa alle - silti minä edelleen rakastin häntä.

Muista lapseni;
- Tämä sielu tunsi minun tieni, minun voimani, minun voiteluni ja rakkauteni oli hänen yllään. Mutta hän valitsi maailman minun sijastani. On parempi ettei koskaan ole minua tuntenut, kuin tuntea minut ja kääntyä pois minun luotani. Jospa hän olisi kuunnellut. Jospa hän olisi välittänyt omasta ja muiden sieluista. Hän ei enää kuunnellut minua ja kun kutsuin häntä ei hän kuullut. Hänellä oli silmät joilla nähdä ja korvat joilla kuulla, vaan hän ei nähnyt eikä kuullut. Hän rakasti helppoa elämää. Hän kuunteli Saatanan ääntä minun sijastani. Eräänä päivänä hänet surmattiin ja hän joutui tänne. Saatana ahdistelee enemmän niitä sieluja jotka ovat julistaneet minun sanani. Tämä on hänen tuskansa.

Kauhistuneena katselin kuinka demonit marssivat arkun ympäri. Näytti siltä kuin hänellä oli ollut oikea sydän josta valui verta ja myös hänen kätensä oli veressä. Jeesus sanoi että monen veri oli hänen käsillään. Hän tunsi totuuden vaan ei siihen ojentautunut, nyt on liian myöhäistä, liian myöhäistä.

Suru sydämissämme jatkoimme eteenpäin. Samalla kun kuulimme hänen huutonsa kaikuvan helvetissä. Oi Herra, kuinka kamalaa huusin, ja tunsin itseni sairaaksi sisimmästäni. Saatana on petturi ja tuhoaa monet ihmiset. Tämä mistä nyt saat ottaa osaa, tulee auttamaan monia ihmisiä ymmärtämään Saatanan työtavat ja menetelmät, oi Herra, miten kauheata olla kadotettu helvetissä ikuisesti.

Osa 3

Takaisin Suomen sivulle