www.theymetjesus.com
Finnish
           
www.theymetjesus.com
Jumalallinen Ilmestys Helvetistä
Mary Kathryn Baxter
Suomennos kasettinauhasta:
Pentti & Nilla K.

Osa 1
Takaisin Suomen sivulle

Tämä on Jumalallinen ilmestys helvetistä, joka Herra antoi Mary K. Baxterille. Herra otti hänet ulos ruumiistaan ja vei hänet vierailulle helvettiin (30) ja taivaaseen (10). Tämä tapahtui öisin, kaikkiaan 40 kertaa. hän sai nähdä ja tuntea helvetin kauhun ja ahdistukset. Tässä seuraa hänen kertomuksensa helvetistä.

Kiitän Jumalaa tästä mahdollisuudesta saada puhua tämä Jumalan antaman ilmestyksen helvetistä kasettinauhalle. Ilmestyksen jonka Pyhä Henki antoi minulle, Jeesuksen Kristuksen innoittamana.

Ystävät, Herra näytti minulle helvetin. Minä annan kaiken kunnian Jumalalle, ja minä rukoilen että nämä kasettinauhat leviävät ympäri maailmaa antaakseen vapauden vangituille.
Herra näytti minulle helvetin eri tasot ja kidutukset. Myös hän antoi minulle ilmestyksen petoksesta. Hän näytti myös mitä tapahtuu saarnaajille jotka ovat jättäneet kutsunsa Herran palveluksessa. Hän avasi sanan syvyyden niin että osaisin tämän välittää sinulle Pyhässä Hengessä. Nämä asiat josta saat ottaa osaa ovat todellisia, Jumalan antamia, kuljettamaan ihmisiä pimeydestä valkeuteen..

Ystävä, jos saisit nähdä ne sielut jotka palavat helvetin liekeissä päivästä toiseen, silloin sinä varmasti huutaisit suoraan syntiä ja helvettiä vastaan.
Ilmestyskirja 20: 10-15 sanoo että helvetti on palava meri. Luuk. 16: 22-24 sanoo helvetin olevan tuskan paikka. Mark. 9:43 sanoo helvetin olevan paikka missä yksikään sielu ei kuole ja minkä tuli ei koskaan sammu.

En täysin ymmärtänyt helvettiä ennen kuin Herra otti minut sinne. Sain nähdä ja kokea sen. Ystävä, minä kuljin Herran kanssa helvetissä! Matteus 25: 30 puhuu myös helvetistä, Ilmestyskirja 14: 10 puhuu helvetistä missä syntiset ja epäuskovat juovat Jumalan vihan viiniä. Jae 11 sanoo; Ja heidän vaivansa savu on nouseva aina ja iankaikkisesti.

On olemassa Jumala taivaassa joka on kaiken luonnut. Hän on luonnut sinut ja jokaisen henkilön joka on joskus elänyt. Hän on Pyhä Jumala. Rakkauden Jumala, tosi ja vanhurskas. Hän on myös Jumala joka käsittelee synnin ja syntiä tekevä. Jumala ei hyväksy syntiä. Jumala käskee nyt kaikkia tekemään parannusta synneistään, ja uskomaan Hänen Poikaansa Jeesukseen Kristukseen pelastajana ja Herrana.
Jeesus tuli alas taivaasta, syntyi neitsyt Maariasta, eli Pyhän elämän, ja kuoli Golgatan ristillä. Hän antoi oman verensä lunnaiksi pelastuksemme. Jeesus Kristus on ainoa tie iankaikkiseen elämään.

Herra otti henkeni ulos ruumistani ja kuljetti minut kanssaan helvettiin. Kuljin Jeesuksen kanssa niiden ne olosuhteitten kautta mistä nyt kerron sinulle.

Rukoilin kotona Michiganissa jolloin Jumalan Henki tuli ylleni. Ymmärsin että Herra tulisi näyttämään minulle jotain. Monta vuotta sitten Herra ilmestyi minulle ja puhui minulle hohtavassa valkeudessa. Tällä kertaa Herra ilmestyi noin kello kaksi yöllä. Sängyn viereen ilmestyi kirkas valo, hetken kuluttua näin Jeesuksen seisovan siinä. Hän oli noin 1, 90 metrin pituinen ja leveäharteine. Hänen silmissä oli iäisyyden jokien kirkkaus.
Näin Hän ilmestyi minulle. Hän ojensi kätensä ja sanoi; Tule kanssani. Samassa hetkessä henkeni tuli ulos ruumistani ja ruumiini lepäili sängyssäni mieheni vieressä.

Älä pelkää, sinä tulet mukanani helvetin syvyyteen ja sinun tulee kertoa tästä maailmalle.
Jeesus oli mukanani koko "matkan" ajan siellä missä kuljimme, asetin paljon kysymyksiä Jeesukselle.
- Tule tyttäreni, kun Hän tämän sanoi, aukesi meille talon katto ja me menimme suoraan ylöspäin.
Katselin taakse perhettäni kohti, silloin Jeesus sanoi;
- Älä pelkää, he ovat turvassa.
Talon ympärillä oli runsas määrä enkeleitä jotka vartioivat miestäni ja lapsiani.

Jeesus sanoi;
- Minä sanon kansalle, kuuntele ja elä minulle, älä pelkää ihmisiä vaan pelkää Jumalaa. Ainoastaan Jumala voi heittää sielun helvettiin - eikä Saatana. Usko tämä sanoma, nämä asiat ovat todellisia. Pimeyden voima on todellinen, tuomio on myös todellinen. Minä olen ovi, sanoo Jeesus, kukaan ei pääse Isän luokse muuten kuin minun kauttani. Kuuntele nämä profetian sanat, se on Herran Henki. Hän sanoo että Minä olen rakkaus ja että minä haluan antaa anteeksi.

Minä Herra Jeesus tulen viemään sinut helvettiin Henkeni kautta, ja tulen näyttämään sinulle sen minkä haluan maailman tietävän helvetistä. Tulen ilmestymään sinulle monta kertaa ja viemään sinut helvettiin. Tulen ottamaan sinun henkesi ulos ruumiistasi ja me käymme helvetissä saadaksemme aineistoa että saisit kirjoittaa tämän ilmestyksen. Tämä tulee leviämään ympäri maailmaa ja tulee tuomaan monet ihmiset Kristukselle. Jeesus sanoi; Katso lapseni ja kuuntele mitä Pyhä Henki sanoo seurakunnalle.

Menimme korkealle yli pilvien, käännyin katselemaan Jeesusta. Hän oli täynnä kirkkautta ja voimaa. Rauha loisti hänestä. Joskus Herra ilmestyy ihmisen muodossa, joskus taas läsnä olevana Hengen muodossa. Tällä kertaa hänellä oli yllään valkoinen pitkä puku ja kultainen vyö. Hänellä oli parta ja viikset. Hänen tukkansa oli puoli pitkä alta korvien. Se rakkaus ja voima mitä loisti hänessä, en ole aikaisemmin kokenut maan päällä.

Me kuljimme vielä korkeammalle taivaisiin ja näin maapallon allamme. Maapallon alapuolella (sisällä) näkyivät tulimyrskyt. Jeesus sanoi niiden olevan helvetin portit. Ymmärsin että tämä näky oli mahdollinen ainoastaan hengen silmin. Muistin ihmisten kertoneen kuolin hetkestä heidän tultuaan pimeään tunneliin, tiesin että tämä oli se mistä he puhuivat.

Menimme kohti niitä helvetin portteja. Ystävät, syvä pimeys ympäröi ja tuoksu oli niin hirvittävä että tuskin saatoin hengittää. Tunnelin ympärillä oli erilaisia olemuksia. Tunnelin sisältä kuului kauhea melu ja huuto. Ystävä, jos Jeesus ei olisi ollut mukanani, en olisi tänään voinut kertoa tätä sinulle.

Nämä pahat henget olivat valmiit menemään ympäri maapalloa. Ilkeä nauru ja kuoleman melu oli tukahduttavan hirvittävä. Minulla oli kaikki aistit ja olin hengen olemuksessa.

Totisesti, Herralla on kaikki valta taivaassa ja maassa. Ystävät, tämä ei ole kaunista mitä tulen kertomaan. Hirvittävä melu ja valitus kuuluivat tunnelin päässä. Pelko, kuolema ja tuska olivat kaikkialla ja myös palanneen lihan tuoksu. En ole milloinkaan kokenut maailmassa mitään niin hirvittävää. Edessämme oli rajualaisia myrskyjä. Liekkien leimahdukset näkyivät pimeydessä. Isoja käärmeitä nousi ylös maapallosta. Huutoja kaikui tunnelista.

Helvetti, sanoi Jeesus, on myös maan päällä syntisten ihmisten luona. Samoin kuin Jumalalla on ruumis, joka koostuu Häneen uskovista, niin on myös helvetin ruumis olemassa maanpäällä uskomattomien ihmisten sydämissä. Helvettiä ei luotu ihmisille vaan paholaiselle ja hänen enkeleilleen.

Jeesus sanoi että nyt mennään helvetin sisäpuolelle. Edessämme oli sellainen suru, masennus ja kauhu. Pahuus kaikessa muodossa kaikkien sielujen keskellä.
Minä annan sinulle voiman ja varjeluksen kun kuljemme helvetin läpi. Paljon siitä mitä tulet näkemään, tulee pelastamaan monia ihmisiä joutumasta tänne. Tämä on todellista. Älä pelkää sillä minä tulen olemaan kanssasi koko ajan, en koskaan tule sinua jättämään.

Me kuljimme eteenpäin. Pimeydestä sielut ojensivat kätensä kohti Jeesusta. Me kävelimme kohti helvetin vasenta puolta tunnelista. Jeesus oli kuin aurinko ja loisti aina kirkkaammin mitä enemmän synkeys kasvoi. Jeesus sanoi, Isä on puhunut, meidän täytyy totella. Jeesus sanoi myös että sinulla on kaikki aistit sielussasi helvetissä.
Pelkoa oli joka puolella ja kaikenlaisia vaaroja. Joka askel oli kauhistuttava kun kävelimme kohti ensimmäistä kuoppaa. Veljet ja sisaret, niin kauaksi kuin näin tällä osuudella, siellä oli tulikuoppia toistensa jälkeen. Jokainen kuoppa oli noin 75 cm syvä ja noin 90 cm leveä. Tulipunaiset kivet peittivät kuoppien seinät.

Ystävä, minä rukoilen että Jumalan Henki saisi koskettaa sinua kun sinä luet tätä. Että et koskaan unohda että juuri tänä päivänä on helvetissä sieluja, jotka ovat eläneet täällä maapallon päällä aikaisemmin. Minä rukoilen, jos olet syntinen, ole kiltti ja tee parannus. tule Jeesuksen luo ja anna Hänen pelastaa sinut.

Kävelimme kohti ensimmäistä kuoppaa. Kuulin sieltä erään sielun huutavan.
- Jeesus, armahda minun sieluani.
Kauhuissani huomasin hänen olevan nainen joka puhui. Palavaa lihaa oli hänen ruumiissaan. Tässä ihmiset, oli hukkaan joutunut sielu joka oli joutunut helvettiin. Hän oli kuin ruumis ja hänen sisäpuolella oli harmaan näköinen hahmo, se oli hänen sielunsa. Joka puolella hänen ruumiissa oli roikkuvia harmaan kuoleman värisiä lihaksia jotka olivat vaurioituneet. Tuli alkoi hänen jaloistaan ja eteni ylöspäin hänen ruumiissaan. Ruumis paloi koko ajan, jatkuvasti. Hän ojensi kätensä kohti Jeesusta.

Katselin Jeesusta, hänellä oli sellainen myötätunto ja suru kasvoissaan. Tällä naisella ei ollut tukkaa ja silmien paikoilla oli vain tyhjät kuopat. Ystävä, tällä naisella oli kaikki aistit täällä helvetissä! Tämän sielun valitukset tuskissaan oli sitä luokkaa että et ole koskaan kuullut!

Lapseni sanoi Jeesus.
- Sinä olet täällä sen takia että sinun täytyy maailmalle kertoa; synnin palkka on kuolema ja että helvetti on todellinen.

Käännyin taas naisen puoleen ja näin matoja hänen ruumiissaan, vaan tuli ei matoja tappanut. Muistin Sanasta; Ne eivät tulessa palaa.
Jeesus sanoi, hän tietää madoista ja tuntee ne sisällään.
Oi Jumala armahda huusin. Tulenliekit kohosivat välillä ylös ja polttivat hänen kasvojaan. Katselin tätä kauhuissani. Koko hänen olemuksensa vapisi siinä kun hän huusi. Hän oli joutunut kadotukseen ilman paluuta, ikuisesti hukkaan helvettiin.

Herra Jeesus, minä huusin, miten kauheata on olla helvetissä. Niin kauaksi kuin näin, siellä oli tuhansia palavia sieluja helvetin liekeissä. Sielut eivät päässeet ulos vankiloista, näytti siitä että tämä luurangon näköinen ruumis oli heidän vankilansa. Silti he pystyivät puhumaan ja liikkumaan, myös he olivat tietoisia siitä mitä tapahtui heidän ympärillä. Raamatussa puhutaan rikkaasta miehestä ja Lasaruksesta, miten tämä rikas mies näki ja puhui helvetissä. Siitä huolimatta elämä jatkuu maan päällä, monet jotka kuolevat joutuvat helvettiin tänä päivänä.

Kuljimme polkua pitkin seuraavaan kuopan luo. Palavia käsiä ojentui kohti Jeesusta. Sielut huusivat armahdusta. Tulimme kuopalle jossa oli miespuolinen sielu.
- Jeesus armahda minua, olen niin pahoillani Jeesus, anna minulle anteeksi. Ota minut pois täältä, olen ollut täällä jo monia vuosia. Minä rukoilen Sinua, anna minun päästä pois täältä.
Miehen ulkomuoto oli paljon edellisen sielun näköinen. Hän jatkoi huutoaan pyytäen apua ja armoa. Mies itki niin voimakkaasti että koko hänen olemuksensa vapisi.
- Jeesus, enkö ole jo tarpeeksi saanut kärsiä synneistäni, olen ollut jo täällä 40 vuotta.
Jeesus sanoi;

- On kirjoitettu. Vanhurskas on elävä uskosta. Ilveilijät ja epäuskoiset saavat osansa palavassa meressä. Sinä et uskonut totuuteen. Monta kertaa sinun luoksesi tuli ihmisiä joiden tehtävä oli osoittaa sinulle tie, mutta sinä et kuunnellut heitä. Sinä nauroit ja torjuit evankeliumi. Sinä teit Herraa naurettavaksi etkä tehnyt parannusta synneistäsi. Minun isäni antoi sinulle mahdollisuuden toisensa jälkeen palvella Minua, mutta sinä kieltäydyit. Minun henkeni annettiin sinun puolestasi ristillä, vaan et kääntynyt puoleeni, etkä antanut elämäsi Minulle. Minun vereni vuosi sinun tähtesi että olisit pelastunut tästä kauheasta paikasta. Olisit vain kuunnellut sanoi Jeesus. Ja Jeesus itki!

- Tiedän, tiedän, itki mies, mutta nyt teen parannuksen.
Jeesus sanoi;
- Liian myöhäistä, liian myöhäistä, tuomio on jo astunut voimaan.
- Herra, monet minun kansastani ovat tulossa tähän paikkaan. He ovat tehneet syntiä eivätkä ole tehneet parannusta. Ole kiltti Jeesus anna minun mennä kertomaan heille jotka vielä elävät maan päällä, niin että tekisivät parannuksen synneistään, etteivät he myös joutuisivat tänne tuskaan.
Jeesus sanoi;
- Heillä on minun valittuni saarnaajat, opettajat, vanhemmistot, profeetat ja evankelistat. Palvelijat jotka kertovat heille. Monella tapaa he kuulevat.
Mies suuttui ja alkoi sadatella ja kiroilla. Kauhuissani katsoin tätä miestä. Näin miten liekit alkoivat liekehtiä hänen ruumiissaan, kuollutta lihaa putosi hänestä. Hänessä ei ollut elämää eikä verta, vain kuolema oli kaikkialla. Luurangon sisällä oli hänen sielunsa.  

Minä huusin, oi Jeesus miten kauheata.
Jeesus sanoi, helvetti on todellinen paikka, niin myös Jumalan tuomio. Minä rakastan heitä. Tämä on ainoastaan alkua siitä mitä aion sinulle näyttää, on paljon enemmän, tule seuraa minua.

Tulimme seuraavaan kuoppaan. Siinä oli 80 vuotias nainen. Hänellä näkyi olevan nahka luurangon päällä. Ja se liikkui tulen voimasta. Kun katselin häntä, niin haluisin siirtää hänet pois tulesta, ja huusin Jeesukselle että hän palauttaisi hänet entiselleen.

 Oi Jumala miten hirvittävä, huusin. Kaikki ympärillä oli niin kammottava. Jospa maailma vain tietäisi miten todellinen helvetti on, silloin he eivät sallisi kenenkään joutuvan sinne. Tämä naisen huuto oli niin surullista. Hän laittoi käteensä yhteen niin kuin olisi rukoillut. Jeesus tiesi minun ajatukseni ja sanoi;
- Lapseni, kun ihmiset tulevat tänne, silloin heillä on samat tunteet mitä heillä oli eläessään. He muistavat kaikki sukulaiset ja ystävät. Heillä on kaikilla mahdollisuus palvella minua, mutta he eivät tahtoneet.
Katselin taas tuota naista ja huomasin että hänellä oli vain yksi jalka ja hänen lonkkaluussa oli ruuvin reikiä.
- Herra Jeesus, mitä tämä on?

- Elon aikana hänelle tuli syöpä ja hänellä oli kova tuska. Hänet leikattiin ja toinen jalka poistettiin. Hän alkoi syytää Jumalaa saamastaan sairaudesta. Hänestä tuli katkera ja hän vihastui Herraan. Hänestä tuli luopio, eikä hän enää tullut takaisin Herran luo. Kuoltuaan hän sitten joutui tänne.
Tämä vanha nainen alkoi taas huutaa Herralle Jeesukselle ja sanoi;
- Anna minulle anteeksi. Jospa vain olisin uskonut elämäni aikana. Olisinpa uskonut ennen kun oli liian myöhäistä, hän huusi. Oi Jumalani auta minua, olen ikuisesti kivussa ja tuskassa. En voi kuolla enkä voi levähtää. Oi Jumala, sieluni on todella ahdistuksessa.
Jeesus vastasi hänelle taas.

- Sinua pyydettiin hylkäämään kaikenlainen pahuus, tehdä sitä mikä hyvää on ja etsiä rauhaa. Et antanut toisille anteeksi, etkä uskonut ja tehnyt parannusta. Sait tilaisuuden toisensa jälkeen nöyrtyä. Annoit katkeruuden tulla sydämeesi etkä pyytänyt minua poistamaan sitä.
Suru näkyi Jeesuksen kasvoista kun me jatkoimme eteenpäin jättäen tämä vanhan sieluparan tulen liekkeihin.

Seuraavassa kuopassa oli naispuolinen sielu. Hän oli toisten sielujen näköinen. Tuli leimahti hänen ruumiissaan. Hän yritti päästä pois kuopasta mutta iso demoni esti häntä. Demonin siivet olivat katkenneet. Tämä sielu kaatui huutaen liekkien keskelle.

- Herra Jeesus, miksi tämä nainen on täällä?
- Lapseni, tuomio on julistettu, Jumala on puhunut. Jo lapsena minä kutsuin hänet parannukseen ja minua palvelemaan. Kuusitoistavuotiaana minä ilmestyin hänelle ja sanoin; "Minä rakastan sinua, anna elämäsi minulle ja seuraa minua. Haluan opettaa ja neuvoa sinulle minun tieni. Minä kutsun sinut määrättyä tarkoitusta varten, älä pelkää kulkea kanssani. Ole nöyrä, hyvätahtoinen anteeksi antava ja ymmärrä Herran tahtoa." Lapseni, vuosikausia työskentelin hänen kanssaan, mutta hän paadutti sydämensä ja etääntyi minun Hengestäni.

Nainen sanoi Jeesukselle;
- Sieluni kärsii todella ja täältä ei ole ulospääsyä. Herra, valitsin rikkautta ja menestystä sinun sijastasi ja minä sain sen. Annoin koko elämäni ja sydämeni paholaiselle. Herra Jumala, hylkäsin sinut. Tämä on minun palkkani, vain tuskaa yötä päivää. Herra sinä tulit luokseni ja lähestyit minua, mutta ajattelin että minulla on vielä huominen. Kuvittelin että voisin palvella maailmaa ja paholaista ja että minulla olisi mahdollisuus kuolin vuoteella tehdä parannusta. Mutta miten väärässä olinkaan oi Jumala. Eräänä päivänä minut tapettiin ja minut tuotiin tänne.

Miten hirvittävä oli kuunnella tämän naisen valituksia Herralle Jeesukselle. Ajattelin miten monet meistä ovat kapinallisia. Oi Jumala, ole kärsivällinen, huusin. Minulla oli sellainen tuska sielussani siinä kun kuljin Jeesuksen vieressä. Kuljimme kuopasta toiseen ja puhuimme sielujen kanssa helvetissä.
Jeesus sanoi; Helvetissä on monta eri kerrosta ja kidutuskammiota. Muista kertoa kansalle että helvetti on todellinen. Miljoonat ovat helvetissä ja monet ovat tänne tulossa. Tuli ja kuolema ympäröivät kaiken. Tuomion päivänä heitetään kuolema ja Tuonela palavaan mereen, se on toinen kuolema.

Katselin Jeesusta silmiin, hänen katseensa oli sellainen pehmeys ja armahtavaisuus. Samalla oli niin kauheata katsella kaikkia niitä sieluja, joista Jeesus oli maksanut pelastuksen hinnan kuolemansa kautta Golgatan ristillä. Jospa he olisivat uskoneet evankeliumin ja tulleet pelastetuiksi tästä paikasta. Näin sen rakkauden mikä Hänellä oli minulle, Hän puhui niin pehmeästi.
- Lapseni, kuuntele Minua. Taivaan Isä antoi kaikille vapaan tahdon. Tahdon palvella Häntä tai Saatanaa. Jumala ei luonnu helvettiä ihmisille, vaan helvetti on Saatanaa varten. Saatanaa pettää monia seuraamaan häntä. Ihmisten tulee valita ketä he haluavat palvella.

- Lapseni sanoi Jeesus. Muista minun sanani tulevina päivinä. Minulla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä ja myös siltä väliltä. Tulee aika jolloin näyttää siltä että olen sinut jättänyt, mutta en ole. On olemassa asioita joita en ole kenellekään ilmaissut aikaisemmin. Sinä olet valittu tähän tehtävään.
Minä pyydän teitä olemaan avoimia totuudelle että tulisitte vapaaksi, ja silloin kun kirjat avataan, te ette voi sanoa että en ole teitä varoittanut helvetistä ja ikuisesta tulesta!

Taas kuin jatkoimme eteenpäin, näin erilaisia ja erikokoisia demoneja. Jeesus salli minun kuunnella heidän keskusteluaan. Pieni demoni sai käskyjä isommalta. Jeesus sanoi; Kuuntele heitä niin että osaat varoittaa kansaa näistä riivaajista. Minun Nimessäni Saatanan täytyy paeta. Kuuntele tämän demonin käsky;
"Menkää ja tehkää paljon pahaa, tuottakaa perheille vaikeuksia. Saat palkkion kun olet tämän suorittanut."

Jeesus sanoi uudelleen; Muistakaa, Minun Nimessä voitte heittää nämä ulos!

Taas minä kuulin tämän isomman demonin sanovan; Varo niitä jotka tuntevat Jeesuksen ja joilla on voima heittää sinut ulos. Kiduta niitä jotka eivät tunne Jeesusta. Mene heidän perheittensä ja rakkaittensa luo. Monet muut demonit ottavat osaa taisteluun. Me tulemme voittamaan Jumalaa vastaan.
Näillä demoneilla oli silmät. Ja heidän ruumiinsa olivat karvaisia. Helvetissä heillä oli ruumis, muta maan päällä he eivät ole ihmisten näkyvissä. Heitä oli eri hahmoissa ja muodoissa ja näyttivät liikkuvan hyvin nopeasti.
Muistan vielä miten Jeesus sanoi että meillä on voima heittää heidät ulos, ja myös miten Herran enkelit varjelevat Jumalan lapsia.

Kävelimme polkua pitkin jossa näin keskustelevia demoneja. Saavuimme taas toisen kuopan luo. Unohtumaton huuto ja kipu olivat joka puolella. Itku ja hammasten kiristys täytti helvetin. Tässä paikassa näytti olevan määrätynlaista tuskaa. Katselin kauhuissani kun tulimme luurangon näköisen sielun tykö. Ystävät, näytti siltä että tällä sielulla oli kuvittelu kirja käsissään. Kauhistuneena katselin tätä sielua kun hän piti sormiansa harallaan niin kuin olisi pitänyt kirjaa. Hän alkoi lausua raamatun sanoja kuvitellusta kirjastaan. Kuuntele tätä mitä kerron sinulle, se tulee järkyttämään sinua.  Minuun tämä teki syvän vaikutuksen.


Osa 2

Takaisin Suomen sivulle